Влада

Начальника управління Держпраці у Житомирській області відсторонили від обов’язків

29 August 2019, 14:58

Начальника управління Держпраці у Житомирській області Сергія Сечіна відсторонили від виконання посадових обов’язків.

Фото наказу про відсторонення Сечіна 29 серпня у соцмережі опублікувала житомирянка Ірина Коцюба.

«Відсторонити СЕЧІНА Сергія Миколайовича від виконання посадових обов’язків начальника Управління Держпраці у Житомирській області на час здійснення дисциплінарного провадження з 29 серпня 2019 року, з обов’язковим дотриманням С. Сечіним вимог частини п’ятої статті 72 Закону України "Про Державну службу"», – йдеться у наказі, датованому 28 серпня, за підписом заступника голови Державної служби України з питань праці Ігоря Шумелюка.

У висновках за результатами проведеного аудиту, зокрема, зазначено:

«Виявлені випадки порушення вимог законодавства при прийнятті рішення про видачу, або відмову у видачі дозволу, свідчать про низьку дисципліну та відсутність належного внутрішнього контролю за розглядом документів, поданих для отримання дозволу, та має ознаки вибіркового підходу та упередженого ставлення до суб’єктів господарювання з боку державних службовців управління при розгляді документів».

Усього у висновках – 19 пунктів, у яких описані виявлені порушення. Загалом же аудиторський висновок за результатами проведеного аудиту відповідності управління Держпраці у Житомирській області за 2018 рік визнаний негативним.

Фото документа – з Facebook-сторінки Ірини Коцюби

Нагадаємо, 21 лютого 2017 року гостем програми «Діалоги» на Житомир.info був начальник управління Держпраці у Житомирській області Сергій Сечін. Він, зокрема, торкнувся питання заборони на перевірку бізнесу в Україні, зазначивши, що вона, заборона, не стосується контролю з боку територіальних органів Державної служби України з питань праці. Тоді Сергій Сечін запевнив, що його структура не чинить жорсткий тиск на підприємців та не збирається заганяти підприємців «під плінтус».

Повністю розмову з Сергієм Сечіним дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, 19 червня 2015 року стало відомо, що начальником територіального управління Держгірпромнагляду у Житомирській області можуть призначити Сергія Сечіна, який доти працював заступником начальника головного управління Держземагентства у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сечін Держпраці відсторонення  
Матеріали по темі