Суспільство

​На автошляху Житомир-Чуднів уже завершують ремонт, який обійдеться САД у 164 млн грн

30 August 2019, 10:02

У Житомирській області ремонт дороги від обласного центру до Чуднова уже на завершальному етапі.

Про це 29 серпня повідомила пресслужба САД у Житомирській області.

«Завершено поточний середній ремонт дорожнього покриття ділянки шляху Н-03 Житомир-Чернівці завдовжки дещо більше 4-х з половиною кілометрів (км 4+380 – км 6+480, км 7+680 – км 8+750, км 10+100 – км 11+500). Це лише частина загальної протяжності ділянок автомобільної дороги, де поточний середній ремонт заплановано завершити до кінця року. На решті ділянок ремонт вже на завершальному етапі», - розповіли в Службі автомобільних доріг у Житомирській області і уточнили, що на 4,5 км ділянки дороги в районі села Тетерівка, котру вже завершили ремонтувати, витратили близько 35 млн грн.

Нове покриття має два шари: вирівнюючий шар асфальтобетону та щебенево-мастиковий асфальтобетон (ЩМА); на шляху виконано роботи з підвищення безпеки руху та благоустрою. На усіх етапах ремонту проводився чотирирівневий контроль якості виконання робіт.

«Роботи виконуються за кошти з державного бюджету відповідно до постанови Кабміну №130-р від 6 лютого 2019 року. Усього на поточний рік, згідно з документом, буде витрачено в межах поточного середнього ремонту окремих ділянок шляху Н-03 від міста Житомир до міста Чуднів дещо більше 164 мільйони гривень», - повідомили в пресслужбі САД у Житомирській області і звернулися до водіїв з проханням дотримуватися швидкісного режиму під час подорожей, зважати на дорожні знаки в населених пунктах та на ділянках ремонтів.

Нагадаємо, в квітні 2019 року дорожники почали вкладати асфальт на виїзді з Чуднова.

Як повідомляв Житомир.info, на початку 2019 року Служба автодоріг у Житомирській області розробила проектно-кошторисну документацію на реконструкцію, капітальний ремонт і на поточний середній ремонт доріг у 2019 році орієнтовною вартістю 1,5 мільярда гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД Чуднів ремонт  
Матеріали по темі