Події

«Дитяча» поліція розшукала зниклого підлітка з села Житомирської області: їздив на Київщину до друга

30 August 2019, 10:46

На Київщині розшукали неповнолітнього з Радомишльського району Житомирської області, який зник кілька днів тому.

Про це 30 серпня повідомила ювенальна превенція Житомирської області.

«Учора (29 серпня, - ред.) до Радомишильського відділення поліції звернулась місцева мешканка з заявою про безвісне зникнення її неповнолітнього сина. Як виявилось, хлопець зник ще декілька днів тому, але мати відразу не повідомила про це поліцію. Поліцейські Радомишильського відділення поліції провели розшукові заходи і виявили, що неповнолітній знаходиться в одному з населених пунктів Київщини. Пізнього вечора хлопця привезли додому і передали під опіку матері», - поінформувала «дитяча» поліція.


В ювенальній превенції Житомир.info уточнили, що мова йде про 15-річного хлопця з кризової родини, а знайшли його в Яготині Київської області, куди він вже неодноразово їздив до друга. Хлопець говорив, куди їде, але через два дні мати сполошилась і заявила про його зникнення.

29 серпня працівники місцевої ювенальної превенції привезли підлітка і передали під опіку матері.

Нагадаємо, 27 серпня 2019 року правоохоронці розшукали 13-річного підлітка Івана Мошківського з Овруцького району, якого більше доби не було вдома. Виявилося, що він сидів у сусідському хліві, обмастившись болотом, щоб його не винюхали поліцейські собаки.

Як повідомляв Житомир.info, 31 липня 2019 року патрульна поліція Київської області повідомляла, що на міжнародній трасі Київ – Чоп у на Київщині патрульні поліцейські підібрали двох дівчаток, які від нудьги подалися до бабусі в Житомирську область.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення дитина підліток ювенальна превенція  
Матеріали по темі