Події

На підприємстві з переробки полімерних відходів 39-річний житомирянин потрапив під прес і загинув

30 August 2019, 11:30

На одному з підприємств у Житомирі загинув чоловік, який проходив стажування.

Про це 30 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Повідомлення про подію надійшло до Житомирського відділу поліції 29 серпня. Загибель житомирянина розслідується у рамках розпочатого кримінального провадження.

«Попередньо встановлено, що 39-річний житель м. Житомира стажувався на одному з підприємств обласного центру. Під час виконання робіт з підвищеною небезпекою він потрапив під прес й отримав тілесне ушкодження, яке виявилось несумісним з життям. За попередніми відомостями, причиною загибелі чоловіка могли бути нехтування правилами безпеки», – інформують у поліції.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження тривають необхідні перевірки.

У пресслужбі Управління Держпраці у Житомирській області у коментарі Житомир.info повідомили, що нещасний випадок стався на ТОВ «ПЛАСТІКЕР ВЕСТ». В Управлінні уточнили, що підприємство зареєстроване у місті Бровари Київської області, однак діяльність здійснює, зокрема, в Житомирі.

«Управлінням Держпраці створена спеціальна комісія, яка буде з’ясовувати обставини загибелі людини під час виконання робіт на пресі для вторинної сировини», – зазначили у Держпраці.

За даними ресурсу Youcontrol, основним видом діяльності підприємства «ПЛАСТІКЕР ВЕСТ» є збирання безпечних відходів.

На Інтернет-ресурсах з пошуку роботи зазначено, що компанія працює на ринку переробки та утилізації полімерних відходів.

Як повідомляв Житомир.info, 8 серпня 2019 року в селі Семенівка Бердичівсчького району Житомирської області внаслідок ураження електрострумом загинув працівник РЕМу. А 9 серпня на гранітному підприємстві у Коростишеві загинув підсобний працівник, якого вбило уламком пили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпраці нещасний випадок ПЛАСТІКЕР ВЕСТ виробничий травматизм  
Матеріали по темі