Економіка

Громаді пропонують долучитися до формування проєкту бюджету Житомирської міської ОТГ

30 August 2019, 14:42

Жителям Житомирської міської об’єднаної територіальної громади пропонують вносити свої рекомендації щодо формування проєкту місцевого бюджету.

Відповідне оголошення за підписом департаменту бюджету та фінансів Житомирської міської ради опубліковане на сайті мерії від 27 серпня.

«До уваги громадськості! Відповідно до чинного бюджетного законодавства розпочато роботу з формування проєкту бюджету Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. З метою широкого залучення громадськості до бюджетного процесу, пропонуємо громадянам, громадським організаціям надсилати свої пропозиції до проєкту місцевого бюджету з приміткою «Громадське обговорення» на електронну адресу uzg@zt.rada.gov.ua у термін до 1 жовтня 2019 року», – йдеться в оголошенні.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж трьох місяців 2019 року до бюджету Житомирської міської об'єднаної територіальної громади надійшло 508,7 тис. грн податку на прибуток підприємств та фінансових установ комунальної власності. Хоча планували отримати упродовж року всього 119,1 тис. грн. Тобто, річний план по надходженнях податку на прибуток підприємств лише за підсумками трьох місяців був перевищений в 4 рази.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бюджет пропозиція Житомирська міська ОТГ ОТГ  
Матеріали по темі