Події

​В Івано-Франківську викрили «заробітчанку» з Житомирської області, яка надавала інтимні послуги: за годину - 1,5 тис. грн

30 August 2019, 14:51

Поліцейські Івано-Франківщини провели обшуки і викрили двох жінок: жительок Харківської та Житомирської областей, які орендували квартиру для надання сексуальних послуг.

Про це 29 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Івано-Франківській області.

«В рамках кримінального провадження 28 серпня правоохоронцями проведено обшуки і викрито двох жінок, які займалися проституцією. Співробітниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Івано-Франківській області спільно з слідчим відділом Івано-Франківського міського відділу поліції проведено обшук в одній із франківських квартир, яку орендували і в якій надавалися платні послуги сексуального характеру. У результаті обшуків щодо злочинної діяльності, викрито двох громадянок України, уродженок Харківської і Житомирської областей. 39-річна і 42-річна жінки організували на квартирі місце розпусти, а послуги надавалися особам чоловічої статі за 1500-1700 грн за годину», - йдеться у повідомленні.

За цим фактом щодо двох жінок відкрито кримінального провадження за ч. 2 ст. 303 КК України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, у Львові 26-річна мешканка Новограда-Волинського організувала «бізнес»: займалася звідництвом та сутенерством.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: проституція сутенерство інтимні послуги  
Матеріали по темі