Місто

​У Житомирі хочуть демонтувати «Клітку», що знаходиться на території парку Гагаріна

30 August 2019, 16:36

Протягом багатьох років на території парку Гагаріна простоює літній танцмайданчик, який у народі називають «Клітка». На початку 1980-х на його території була проведена реконструкція. Танцювальний майданчик мав стати місцем для культурного відпочинку. Сьогодні споруда знаходиться у занедбаному стані.

Заступник директора КП «Парк» Юрій Рогозинський розповів, що у самій «Клітці» та на прилеглій території постійно влаштовують пожежні та безлад. Також він зазначив, що комунальне підприємство вже прийняло рішення щодо танцмайданчика, наразі чекають відповідь від міськради.

«‎Склалась дуже неприємна ситуація з цим майданчиком. Постійно збираються компанії та створюють криміногенні ситуації. Ми написали листа до Житомирської міської ради, щоб її зносили, тому що охочих там щось зробити і виділити кошти на неї - немає», - розповідає заступник директора КП «Парк» Юрій Рогозинський.


Журналісти Житомир.info поцікавились у людей, що вони хотіли б бачити на території колишнього танцмайданчика.

«‎Якийсь скейт-парк, або велотрек, щоб молоді було цікаво», - каже Руслан.

«‎Наприклад, щось для молоді. Можливо дискотеки», - говорить Богдан.

«‎Я думаю, що варто зробити творчу студію, щось для розвитку, а не для того, аби «‎гульбанити»», - розповідає Альона.

«‎Можливо, зробити спортивну площадку. Це було би дуже непогано», - ділиться Софія.

«‎Може зробити щось для дітей. Це парк культури, тому має бути якесь культурне місце», - каже Олег.

«‎Знести її, або реконструювати, тому що вона стоїть і псує красу парку», - говорить Артем.

Поки міська влада розглядатиме листа від комунального підприємства, для людей танцювальний майданчик «Клітка» залишається лише занедбаною спорудою на території житомирського парку.

Нагадаємо, у 2017 році міська влада шукала інвесторів для реконструкції об'єктів у житомирських парках, до переліку яких входила «Клітка».

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2019 року в КП «Парк» розповідали, що ціни на атракціони залишились такими ж, як і рік тому, а у липні повідомити про наміри підняти ціну на 5 грн за дорослий квиток та на 3 грн для дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Клітка парк демонтаж реконструкція танцмайданчик  
Матеріали по темі