Події

У ДТП на коростишівській об’їзній за участю Mitsubishi та вантажівки потрапив нардеп (доповнено)

31 August 2019, 10:27

У дорожньо-транспортній пригоді, що трапилася 30 серпня на трасі Київ – Чоп у Коростишівському районі Житомирської області, постраждав народний депутат України від фракції «Європейська Солідарність» Михайло Бондар, який їхав у Mitsubishi Lancer.

Про те, що у ДТП потрапив нардеп-мажоритарник, пізно ввечері 30 серпня повідомив Цензор.Нет

Видання пише, що у народного обранця, ймовірно, зламані ребра.

Зазначено, що Михайло Бондар прямував з Києва на вихідні до родини в Сокаль Львівської області. Нардеп скористався сервісом пошуку автомобілів «БлаБлаКар». Цю інформацію Цензор.Нет підтвердив сам депутат.

«Я АТОвець. Тому, якщо є можливість придбати машину – то капеланам купили автобус, то так джипи там хлопцям ... Тобто, я поки без машини. Тому користуюся ось таким чином послугою «БлаБлаКар». Це швидко, це добре», – пояснив виданню нардеп.

У машині, крім Бондара, перебували водій з дружиною і ще один пасажир.

«Як сталася сама аварія, я не бачив. Оскільки напередодні сиділи допізна і голосували – я, відповідно, заснув. І я, і пасажир, який був ще один, теж заснув. Я здригнувся вже від самого удару ... Машина кілька разів перекинулася. Витягли всіх. Всі живі», – розповів Михайло Бондар.

За словами нардепа, життя йому та іншим людям, що були в авто, врятували ремені безпеки.

Депутата доставили до Коростишівської центральної районної лікарні. У нього, ймовірно, зламані ребра.

Причини ДТП встановлює поліція. За словами водіїв-очевидців, в автівці, у якій їхав нардеп, лопнуло колесо.

Михайло Бондар – депутат-мажоритарник від фракції «Європейська солідарність». Він переміг в окрузі №119 (Львівська область). У Верховній Раді попереднього скликання Бондар був членом фракції «Народний фронт» і займав посаду голови підкомітету з питань вугільної промисловості.

Доповнено об 11.07 год.

Уранці 31 серпня відділ комунікації поліції Житомирської області повідомив, що учасниками цієї дорожньо-транспортної пригоди були три автомобілі, а травмувалися в ній п’ятеро людей.

«Попередньо встановлено, що близько 17:50 на трасі Київ-Чоп, поблизу м. Коростишева, 25-річний водій Mitsubishi, прямуючи зі столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся у правій смузі руху з вантажівкою КамАЗ, що їхала попереду. Від удару легковик перекинувся, а його праве переднє колесо від'єдналось від конструкції і, по інерції рухаючись, влучило у автомобіль Volkswagen, що їхав позаду.

У результаті травми різного ступеня складності отримали п'ятеро людей: водії Mitsubishi та КамАЗа і три пасажири легковика. Двох з них, 25-річну дружину водія та 39-річного чоловіка, було госпіталізовано до Коростишівської лікарні. Серед травмованих також 43-річний народний депутат», – йдеться у повідомленні відділу комунікації ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, надвечір 30 серпня 2019 року читачі повідомили про дорожньо-транспортну пригоду на коростишівській об’їзній у Житомирській області, яка стала причиною кількакілометрового затору. У патрульній поліції розповіли, що автомобіль Mitsubishi Lancer на великій швидкості в’їхав у КамАЗ. За попередніми даними було відомо, що внаслідок зіткнення постраждали четверо людей, які їхали в іномарці.

Житомир.info за матеріалами Цензор.Нет

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Бондар  
Матеріали по темі