Місто

​У Житомирі через ремонт вулиці Перемоги знову два дні не ходитимуть тролейбуси з Богунії в центр

2 September 2019, 17:03

У зв’язку з ремонтом вулиці Перемоги 3 та 4 вересня з 10-ї години ранку не ходитимуть тролейбуси, які сполучають Богунію з центром Житомира.

Про зміни руху на деяких тролейбусних маршрутах 2 вересня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«У зв’язку з проведенням капітального ремонту дороги по вул. Перемоги, 03-04.09.2019 року з 10.00 години тролейбусні маршрути №2,3,5-а буде скасовано, на період проведення ремонтних робіт організовано роботу тролейбусного маршруту «Богунія - проспект Незалежності - вул.Східна - вул.Київська - вул. Вітрука-вул.Селецька» та в зворотному напрямку», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, тролейбусний маршрут №8 буде курсувати за маршрутом «майдан Перемоги-майдан Станишівський» та в зворотному напрямку. Тролейбусний маршрут №7-А буде курсувати за маршрутом «майдан Перемоги -АБІ» та в зворотному напрямку.

Нічні тролейбусні маршрути курсуватимуть без змін.

Нагадаємо, за такою ж схемою відбувався рух житомирських тролейбусів 28 та 29 серпня.

Як у Житомирі ремонтують вулицю Перемоги, дивіться у фоторепортажі від 27 серпня.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2019 ПП «Автомагістраль» виграло три тендери на ремонт двох центральних вулиць Житомира та одного майдану. Так, вулицю Перемоги ця компанія відремонтує за 12 млн грн, Велику Бердичівську – за 19,8 млн грн, а майдан Короленка – за 4 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт Перемоги асфальт тролейбус Богунія  
Матеріали по темі