Події

​Біля «Глобала» у Житомирі затримали 32-річного військового, який продавав амфетамін

5 September 2019, 09:32

У Житомирі затримали військовослужбовця-наркодилера, який збував амфетамін.

Про це 4 вересня повідомила пресслужба військової прокуратури Центрального регіону України.

«Військового-контрактника впіймали під час повторного збуту амфетаміну. Затримали «на гарячому» молодшого сержанта військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України спільно зі слідчим управлінням та управлінням протидії наркозлочинності ГУ Нацполіції в Житомирській області», - повідомили в пресслужбі військової прокуратури.

21 червня 2019 року в ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій правоохоронці задокументували факт незаконного збуту наркотиків військовослужбовцем. «Товар» був вилучений, а експертиза підтвердила, що це психотропна речовина - амфетамін.

4 вересня 2019 цей же військовослужбовець знову продав амфетамін. Наркотичний засіб та грошові кошти, отримані за нього торговцем, вилучено, а зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Наразі тривають обшуки за місцем проживання молодшого сержанта та огляд місця його затримання. Планується повідомлення військовому-наркодилеру про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Також готується подача до суду клопотання про обрання фігурантові запобіжного заходу», - повідомила пресслужба військової прокуратури Центрального регіону України.

Пресслужба ГУНП в Житомирській області, що затримання 32-річного військового, жителя Черкащини, який продавав амфетамін, відбулось на зупинці громадського транспорту у Житомирі.

«4 вересня поліцейські управління протидії наркозлочинності та слідчого управління ГУНП Житомирщини під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили 32-річного молодика у неодноразових фактах продажу доз амфетаміну. Чоловіка затримали бійці КОРДу на одній з тролейбусних зупинок в обласному центрі», - повідомили в поліції.

Протиправна діяльність молодика документувалась оперативними підрозділами поліції у рамках кримінального провадження з травня 2019 року.

«Викриття чоловіка стало результатом послідовної та планомірної роботи працівників кримінальної поліції та слідчих ГУНП Житомирщини під керівництвом військової прокуратури упродовж кількох місяців. Так, нами задокументовано кілька фактів продажу ним амфетаміну за цей період. Сьогодні він збув чергову дозу просто на вулиці Житомира. Прикро говорити, але чоловік є військовослужбовцем-контрактником та проходить службу в одній з частин Житомирщини. Нині за його «хобі» йому загрожує реальний термін позбавлення волі», - розповів т.в.о. начальника ГУНП Сергій Крупєй.

Нагадаємо, в травні 2019 в Романові затримали поліцейського, який систематично збував наркотики залежним.

Як повідомляв Житомир.info, військові, яких затримали у Житомирі за продаж боєприпасів та зберігання наркотиків, отримали по 4 роки в’язниці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий наркотик амфетамін  
Матеріали по темі