Події

У селі Житомирської області вибухом розірвало чоловіка, коли той палив сміття на городі

5 September 2019, 10:15

4 вересня у селі Вільха Романівського району Житомирської області чоловіка розірвало вибухом, коли той працював на городі.

Про це 5 вересня повідомив сайт Твій Романів.

У Романівському відділенні поліції цю інформацію виданню пітвердили.

«Кажуть, чоловік палив сміття на городі. Раптом сусіди почули гучний вибух, вибігли на місце події і побачили, що частини тіла господаря розкидало на відстань понад 50 м. Нині на місці події працюють експерти, які з’ясовують, що саме спричинило вибух», – йдеться у повідомленні.

Зазначено також, що загиблий – 1950 року народження.

У відділі комунікації поліції Житомирської області повідомили, що подія сталась увечері 4 вересня. Попередньо, селянин загинув унаслідок вибуху боєприпаса часів Другої світової війни. За вказаним фактом тривають перевірки. Правоохоронці попереджають громадян про небезпеку.

«Близько 18.30 до Романівського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки с. Вільхи про вибух на сусідській присадибній ділянці, унаслідок якого загинув господар.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи та фахівці вибухотехнічної служби ГУНП. Станом на 10 ранку 5 вересня їх робота та огляд місця події для встановлення причин та обставин вибуху продовжуються.

Попередньо з’ясовано, що 69-річний селянин спалював суху траву на своїй земельній ділянці, коли вибухнув невідомий предмет. Чоловік отримав травми, що виявились несумісними з життям. Він загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 4 серпня 2019 року в місті Коростені Житомирської області в приватному будинку стався вибух з подальшим загорянням, внаслідок чого загинув чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибух Романівський район  
Матеріали по темі