Політика

Нова заступниця голови Житомирської ОДА та її чоловік – депутати від Блоку Петра Порошенка

5 September 2019, 17:01

Нова заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко та її чоловік Павло Остапченко на місцевих виборах 2015 року були обрані депутатами Бородянської районної ради від Блоку Петра Порошенка, при цьому Наталія Віталіївна очолювала партійний список.

Про це свідчать дані на сайті Центральної виборчої комісії.

Павло Остапченко є членом партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», про його діяльність в Бородянському районі в другій половині 2018 року є з десяток публікацій на сайті партії Петра Порошенка.

Наталія Остапченко згадується у публікаціях партійного сайту за вересень 2018 року, які мають назви: «У Бородянському районі на Київщині партійці відсвяткували Дні селищ» та «Партійний актив Бородянщини разом із земляками відсвяткували 95-річчя району».

Фото з сайту партії Петра Порошенка «Європейська Солідарність»

23 грудня 2018 року Павла Остапченка обрали депутатом Бородянської селищної ради, він балотувався від Блоку Петра Порошенка.

Нагадаємо, на нараді 5 вересня голова ОДА Віталій Бунечко повідомив, що на посаду заступника голови Житомирської облдержадміністрації з 6 вересня 2019 року призначена Наталія Остапченко.

Як повідомляв Житомир.info, на пресконференції 28 серпня 2019 року новий голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, якого 12 серпня в Олевську представив президент Володимир Зеленський, пообіцяв кадрове «перезавантаження».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: БПП депутат Остапченко ОДА  
Матеріали по темі