Місто

У довгобуді на Польовій у Житомирі в середині вересня має запрацювати міський центр зайнятості

6 September 2019, 12:27

Вже у середині вересня цього року в мікрорайоні Польова у Житомирі планують відкрити міський центр зайнятості.

Про це в інтерв’ю, опублікованому на сайті Житомирського обласного центру зайнятості, сказала в.о. директора цієї установи Галина Корінна.

«Це дійсно довгоочікувана подія для всієї обласної служби зайнятості й головне – жителів Житомира. Рада повідомити таку приємну для містян новину. Ми розраховуємо, що вже в середині вересня прийом працедавців, шукачів роботи, учнівської й студентської молоді розпочнеться у новій будівлі центру зайнятості на площі Польовій», – зазначила Галина Корінна.

З її слів, окрім власне надання передбачених законодавством соціальних послуг, на базі новоствореного закладу працюватиме центр розвитку підприємництва, клуб для роботодавців, тренінгові центри для різних категорій відвідувачів.

Галина Корінна також зауважила, що відкриття центру відбуватиметься урочисто, про подію буде повідомлено громадськість області.

Зазначимо, що будівництво Житомирського міського центру зайнятості розпочалося більше 10 років тому.

Як повідомляв Житомир.info, 17 травня 2019 правоохоронці затримали групу осіб на чолі з в.о. голови Державної служби зайнятості Володимиром Ярошенком, які займалися «поборами» з підрядників, що виконували будівельні роботи в регіональних підрозділах служби зайнятості. Затримання відбулось під час отримання частини «відкату» у 480 тис. грн від підприємця за будівельні роботи у Житомирському центрі зайнятості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: центр зайнятості ЦЗ Корінна  
Матеріали по темі