Події

У Житомирській області на трасі Київ-Чоп в результаті зіткнення ВАЗ та Opel загинули четверо юнаків

7 September 2019, 10:31

6 вересня, близько 20.30, на 108 км автодороги Київ-Чоп, поблизу повороту на с. Теснівку Коростишівського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі ВАЗ та Opel Insignia, у результаті загинули четверо юнаків та травмовані троє жінок.

Про це 7 вересня повідомляє пресслужба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Попередньо, водій ВАЗ-2101, виконуючи маневр розвороту, не надав перевагу у русі автомобілю Opel Insignia, який рухався по лівій смузі в напрямку м. Житомира, унаслідок чого сталося зіткнення. У результаті на місці пригодивід отриманих травм загинули 26-річний водій та три пасажири ВАЗа, 2000, 2001 та 2004 років народження. Усі жителі с. Горіхового Коростишівського району. За кермом іншого легковика перебувала 33-річна жителька Миколаївської області. Її та двох пасажирок, 1981 року народження, доставляли до Коростишівської районної лікарні, попередньо, із тілесними ушкодженнями у вигляді забоїв та саден», - йдеться у повідомленні.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Коростишівського відділу. Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 5 вересня 2019 року на трасі Київ-Чоп поблизу повороту на смт Пулини зіштовхнулися вантажівка та два легковики: одна людина загинула, п’ятеро отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція Коростишівський район Київ-Чоп  
Матеріали по темі