Місто

У Житомирі проходить форум She Week, на який міськвиконком не виділив гроші

7 September 2019, 13:30

У Житомирі на майдані Корольова 7 вересня проходить форум з нагоди відкриття Європейського тижня місцевої демократії.

Про це інформує пресслужба міської ради.

«Захід відбувається у форматі OPEN AIR. На Форум завітали відомі українські й зарубіжні діячі. Подія складається з двох панелей і воркшопів. Перша частина заходу присвячена публічному врядуванню жінок в Україні, друга частина – work, home and family balance – жінки в науці, бізнесі, здоров’я та спорт», - йдеться у повідомленні.

Учасники Форуму «She Week» розмовляють про сім’ю та кар’єру, здоров’я та спорт, політичну й громадську діяльність. Гості діляться з присутніми власними історіями успіху й мотивують до дій.

«She Week» покликаний посилити роль жінки в суспільстві та залучити їх до соціальних процесів, але не зважаючи на таку, на перший погляд, вузьку спрямованість, західцікавий для всіх: жінок, чоловіків, школярів, студентів, людей різних професій і різного соціального статусу», - наголосила ідеолог проекту – віце-президентка Європейської асамблеї жінок депутатів, голова депутатської групи «Рівні можливості» Житомирської міської ради Ірина Ярмоленко.

Міськрада нагадує, що 7 лютого 2019 року депутати затвердили концепцію програми «Житомир – місто рівних можливостей», а 26 червня на сесії міської ради було прийняте рішення «Про приєднання до Європейської хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад».

Як повідомляв Житомир.info, члени виконком Житомирської міської ради на засідання 6 вересня 2019 року не підтримали виділення з міського бюджету 128 тис. грн на сцену для проведення форуму She Week.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: форум Ярмоленко She Week 
Матеріали по темі