Місто

​У Третьому інклюзивному центрі в Житомирі працюватимуть 8 педагогів, які виграли конкурс

9 September 2019, 11:50

Переможцями конкурсу на посади педагогів у комунальну установу «Третій інклюзивно-ресурсний центр» Житомирської міської ради, де у квітні 2019 обрали директора, стали 8 фахівців.

Протокол конкурсної комісії від 30 серпня 2019 року з відповідними результатами опублікували на сайті департаменту освіти міськради.

«За результатами конкурсного відбору пройшли конкурс та визнані переможцями:

  1. Гавриленко Г.В. – 46 балів,
  2. Малашевська С.А. – 46 балів,
  3. Герасимчук Т.В. – 45,8 балів,
  4. Цьоха Ю.В. – 45 балів,
  5. Діжа М.С. – 44,7 бали,
  6. Грицюк Н.О. – 36 балів,
  7. Крайник О.В. – 36 балів,
  8. Гонохіна М.О. – 34 бали», - йдеться в документі.

Варто зазначити, що в установу шукали шістьох педагогів, а саме: логопеда, реабілітолога, практичного психолога і трьох дефектологів.

Директорка установи Катерина Самолюк у коментарі Житомир.info 9 вересня уточнила, що працівників вийшло більше тому, що на дві ставки практичних психологів узяли трьох педагогів, двоє з яких працюватимуть на пів ставки. Зі слів керівниці, усі переможці конкурсу – це жінки, єдиний чоловік, який брав участь у конкурсі, не пройшов далі.

Нагадаємо, комунальна установа «Третій інклюзивно-ресурсний центр» Житомирської міської ради розташована за адресою: вулиця Кибальчича, 7 у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2018 обрали директорів двох ІРЦ: Колос Тетяну та Аллу Шовтюк. Третього директора не знайшли: конкурс не відбувся у зв’язку з тим, що єдина кандидатка мала кваліфікацію вихователя та вчителя початкових класів, що не відповідає вимогам конкурсу. У квітні 2019 року Катерина Самолюк обійшла двох конкуренток в боротьбі за крісло керівника Третього ІРЦ і була призначена його директором.

На початку 2019 року комісія не змогла відмовити жодній з 7 вчительок, які виявили бажання працювати в Другому інклюзивному центрі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ІРЦ інклюзивний центр Самолюк  
Матеріали по темі