Влада

Голова Житомирської ОДА призначив своїм радником із земельних питань звільненого Зеленським голову РДА

9 September 2019, 16:05

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко призначив собі радника з земельних питань.

В редакції є копія розпорядження голови ОДА від 5 вересня 2019 року щодо призначення Чередника Вадима Васильовича радником на громадських засадах «на строк повноважень голови обласної державної адміністрації».

Зазначимо, що Вадим Чередник розпорядженням президента Володимира Зеленського від 1 липня 2019 року був звільнений з посади голови Бородянської райдержадміністрації, куди його 29 листопада 2018 року призначив президент Петро Порошенко. До призначення керівником Бородянського району Київської області Чередник працював в Держекоінспекції на посаді начальника відділу – старшого державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу управління державного екологічного нагляду (контролю) у м. Києві, а ще раніше – начальником управління Держгеокадастру у Бородянському районі Київської області.


За інформацією власних джерел в облдержадміністрації, Вадим Чередник претендує на посаду заступника голови ОДА.

Нагадаємо, з 6 вересня 2019 року на посаді заступника голови Житомирської ОДА працює Наталія Остапченко, яка до цього була начальником управління фінансів Бородянської райдержадміністрації, тобто, підлеглою Вадима Чередника.

Як повідомляв Житомир.info, на посаду керівника апарату Житомирської облдержадміністрації претендує начальник вокзалу «Київ-Пасажирський» Олег Шарварко. До речі, зараз на сайті ОДА він є у списку працівників патронатної служби як радник голови.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА радник Чередник  
Матеріали по темі