Місто

Визначена дата аукціону, на якому влада Житомира знову спробує за 25 млн грн продати 24,6 га землі

9 September 2019, 17:50

Земельні торги у формі аукціону з продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 24,6 га, що розташована за адресою: Житомирський район, Станишівська сільська рада, призначені на 10 жовтня 2019 року.

Про це 9 вересня інформує Житомирська міська рада, яка є організатором земельних торгів.

«Категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення; цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництво та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води). Стартова ціна продажу земельної ділянки у власність – 25 000 000,00 грн, без ПДВ. Містобудівні умови: використовувати земельну ділянку виключно за цільовим призначенням», - зазначається в описі лоту.

Прийом заяв на участь в аукціоні закінчується за три робочі дні до проведення земельних торгів – 04.10.2019 р. до 16 год. 30 хв.

Вказаний початок аукціону – 12:00 год. 10 жовтня.

Нагадаємо, проєкт рішення сесії про продаж на аукціоні 24,6 га землі був оприлюднений 22 липня 2019 року, рішення ухвалили на сесії 24 липня.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2017 року на сайті Житомирської міськради опублікували проєкт рішення про намір виставити на аукціон земельну ділянку площею 24,6 га. Аукціон мав відбутися 19 грудня 2017, стартова ціна лоту, як і нині, становила 25 млн грн. Проте, за словами голови бюджетної комісії Юрія Мойсеєва, на перший аукціон не надійшли заявки, тому було прийнято рішення провести повторні торги. На початку лютого 2018 року стало відомо, що і другий аукціон не відбувся, причина та ж сама – відсутність бажаючих. Третьої спроби тоді вирішили не робити, а голова бюджетної комісії розповів, що взагалі вважає таке розпорядження землею неефективним, бо потенційним інвесторам треба надавати землю безкоштовно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада приватизація аукціон земля  
Матеріали по темі