Здоров'я

​Нові можливості дитячої діагностики в «Медібор». Інформація для турботливих батьків

10 September 2019, 11:26

Новий рівень дитячої ультразвукової діагностики в «Медібор» доступний вже з 1 серпня! Команду «Медібор» поповнив знаковий фахівець з УЗД в педіатрії Житомирщини Михайло Далека (донедавна він очолював відділення ультразвукової діагностики в Житомирській обласній дитячій лікарні).

Також, клініка закупила найсучасніший УЗД-апарат, укомплектувала його всіма необхідними педіатричними датчиками. Toshiba Aplio 500 – апарат преміум-класу, єдиний в Житомирській області та лідер серед УЗД-обладнання для обстеження дітей в Житомирській області.

У чому відмінність дитячої ультразвукової діагностики?

Педіатрія вимагає використання спеціалізованих датчиків, які застосовуються для різних вікових та вагових груп дітей. Важливо, щоб УЗД-апарат мав найсучасніше програмне наповнення, якісну ІТ-прошивку, програми автоматичних розрахунків точно фіксували виявлені проблеми, а чутливі режими доплерівського аналізу дозволяли відстежувати кровоплин навіть у судинах низького тиску.

Клініка «Медібор» в серпні оновила свій діагностичний парк обладнання, придбавши Toshiba Aplio 500, укомплектувала цей УЗД-апарат 5-ма високотехнологічними педіатричними датчиками (небувала «розкіш» для діагностичного підрозділу медичного закладу). Подібного не має жоден дитячий медичний заклад області. Цією інвестицією медичний центр «Медібор» максимально розширив можливості УЗД в педіатрії та вкотре підтвердив свій статус лідера приватної педіатрії.

Важливо, що унікальні можливості обладнання поєднали з фахом спеціаліста – на апараті Toshiba Aplio 500 почав працювати досвідчений лікар ультразвукової діагностики Михайло Далека, відомий професіонал в педіатрії області та за її межами! Дитячий лікар Михайло Далека має вищу кваліфікаційну категорію, в ультразвуковій діагностиці працює 21 рік. Діагност має великий досвід роботи з новонародженими, зокрема, недоношеними дітками, а також зі складними пацієнтами, які мають вади розвитку.

Чому обирають «Медібор»

Поєднання уваги, фаху та турботи лікарів є критеріями вибору медичного закладу, – відзначають батьки діток, які пройшли обстеження в клініці «Медібор».

Сучасне обладнання дозволяє професіоналам бути чесними з пацієнтами та залишатися лідерами в регіоні.

Додаткова інформація про лікаря: https://medibor.com/ua/doctor/view/226

Дитяча УЗ-діагностика: https://medibor.com/ua/category/view/paediatric-ultrasound-diagnosis

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Медібор УЗД  
Матеріали по темі