Місто

Іноземному підприємству заплатять 90 тис. грн за покіс газонів у житомирських парках

10 September 2019, 11:56

Іноземне підприємство «Корнеліс», яке зареєстроване в селі Двірець Житомирського району та спеціалізується на вирощуванні декоративних рослин, отримає майже 90 тисяч гривень за покіс газонів у житомирському парку культури імені Гагаріна.

1 серпня КП «Парк» Житомирської міськради в особі директора Ігоря Леонченка уклало договір із підприємством «Корнеліс» в особі директора Вана Аалста Корнеліса на надання послуг з утримання території (покіс газонів) у 2019 році. Сума договору спочатку складала 85 тисяч гривень, а через три тижні збільшилася на 4 тис. грн – згідно з додатковою угодою, яку уклали 21 серпня 2019.

10 вересня в коментарі Житомир.info директор КП «Парк» Ігор Леонченко уточнив, що сума збільшилася через збільшення площі газонів, які необхідно викошувати – додалася ще територія гідропарку.

«Додалася територія гідропарку, а це сотні квадратних метрів. Раніше ми користувалися послугами нашого житомирського «Зеленбуду», але в цьому році вони настільки підняли ціну, що ми стали шукати вигідніші пропозиції і уклали договір з «Корнелісом», з яким давно співпрацюємо по озелененню. Причому це підприємство не лише косить газони, а й прополює кущі та самосій у гідропарку, які за останні роки дуже розрослися. Якщо ви помітили, ліворуч від центральної алеї проглядається річка. Це заслуга «Корнеліса» і наших працівників», - сказав Ігор Леонченко.

Він також зазначив, що після Дня міста в гідропарку планують розчистити від самосію територію праворуч від алеї — від стаціонарного громадського туалету до ресторану «Дубки».

Нагадаємо, іноземне підприємство «Корнеліс» у 2007 році заснував нідерландець Ван Аалст Корнеліс. Підприємство знаходиться в селі Двірець Житомирського району та спеціалізується на вирощуванні декоративних дерев та кущів.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2019 року КП «Парк» уклало договір з ІП «Корнеліс», в рамках якого для міського парку за 50 тис. грн придбали 115 декоративних рослин. У травні 2019 «Корнелісу» за 110 тис. грн доручили облаштувати зони відпочинку для мам з маленькими дітьми в рамках реалізації проєкту бюджету участі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парк гідропарк Леонченко газон Корнеліс  
Матеріали по темі