Фоторепортаж

Фоторепортаж зі всеукраїнських змагань кінологів, які вперше проходять у Житомирі

10 September 2019, 15:34

10 вересня в Житомирській області стартували всеукраїнські змагання з багатоборства кінологів. Чемпіонат проходить на базі відбудованого сучасного циклу кінології Житомирського навчального центру підготовки поліцейських та Кінологічного центру ГУ Національної поліції (вул. Параджанова, 133).

«За словами Голови Нацполіції Сергія Князєва, Житомир є символічним містом для кінології, адже саме тут функціонує єдина в Україні навчальна база для підготовки фахівців-кінологів та службових собак. Окрім змагань, сьогодні за участю керівництва відомства відбулося і відкриття відбудованого сучасного циклу кінології Житомирського навчального центру підготовки поліцейських та кінологічного центру ГУ Національної поліції», – пише відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Відбудований кінологічний підрозділ поліції стане невід’ємною частиною служби кінології Національної поліції та навчально-матеріальною базою для підготовки не тільки поліцейських службових собак, а й інших силових структур країни. Ми маємо ефективно використовувати всі потужності цього центру. Ми готові, відкриті для підготовки кінологів всіх підрозділів всіх силових структур кожного регіону держави», – повідомив Сергій Князєв.

Новопризначений начальник ГУНП Житомирщини Сергій Крупєй зазначив, що змагання кінологів всеукраїнського рівня в області проходять уперше.

У відділі комунікації поліції Житомирської області нагадують, що Всеукраїнський чемпіонат Національної поліції України з багатоборства кінологів триватиме упродовж трьох днів. Участь у змаганнях бере 41 кінолог з 28 команд Національної поліції з усіх областей, кінологічної команди Збройних Сил України та Державної кримінально-виконавчої служби України.

Фоторепортаж зі всеукраїнських змагань кінологів, які вперше проходять у Житомирі, дивіться тут.

Фоторозповідь про 23-річну житомирську поліцейську Аліну Лось, яка патрулює парки верхи на Ловеласі й тренує собаку Весту, дивіться тут.

Як 6 листопада 2018 року в Житомирі поліцейські-кінологи здавали екзамени з пошуку наркотиків і людських решток, дивіться у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кінолог поліцейський собака навчання  
Матеріали по темі