Події

​У Житомирі обирають міру запобіжного заходу азербайджанцю, причетному до розбійного нападу на інкасаторів

11 September 2019, 11:57

11 вересня у Корольовському районному суді м. Житомира обирають міру запобіжного заходу для одного з учасників угрупування, яке влаштувало розбійний напад зі стріляниною на інкасаторів у Житомирі.

У скляній кабіні для підсудних – громадянин Азербайджану, якого підозрюють в участі у розбої. Головує суддя Віта Маслак.

Деталі згодом у сюжеті

Нагадаємо, зранку 11 вересня сайт ГУПН у Житомирській області повідомив, що однієї зі станцій столичного метро виявили авто нападників, за кермом якого перебував 35-річний громадянин Кавказу. Також зазначалось, що за маршрутом втечі розбійників, які поранили інкасатора в Житомирі, виявили сховок зі зброєю та формою СБУ.

Як повідомляв Житомир.info, 9 вересня 2019 року на Великій Бердичівській у Житомирі невідомі стріляли по інкасаторах. В результаті один поліцейський охорони отримав кульове поранення в ногу, проте зміг уберегти сумку з грошима, яку ніс з магазину до спецавтомобіля. Свідками цієї події стали десятки людей, але озброєним злочинцям вдалося втекти. У Житомирській області оголосили план перехоплення. Зранку 10 вересня стало відомо про затримання одного зі злочинців, причетних до стрілянини в Житомирі. Розбійників розшукували поліцейські трьох областей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбій інкасатор поліція  
Матеріали по темі