Суспільство

У Києві відбудуться Національні змагання «Ігри Нескорених», де буде 12 представників Житомирської області

11 September 2019, 12:18

В суботу, 14 вересня, на київському стадіоні «Піонер» відбудуться Національні змагання «Ігри Нескорених» — фінальна частина відбору збірної України на міжнародні Invictus Games 2020 в Гаазі.

Про це 11 вересня повідомляє пресслужба Міністерства у справах ветеранів.

«Участь в змаганнях візьмуть понад 200 учасників – українських ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення, захворіли або були травмовані, виконуючи свої службові обов’язки в зоні бойових дій», - йдеться у повідомленні.

Напередодні змагань Центр стратегічних комунікацій «Стратком Україна», засновник проєкту «Ігри Нескорених в Україні» та співорганізатор цьогорічного відбору, підготувала інфографіку з основними даними про учасників змагань та перебіг відбору.

Зокрема, розподіл учасників за місцем проживання показує, що найбільше буде представників Київської області – 57, з Львівської – 47, з Дніпропетровської – 17, з Житомирської Черкаської та Волинської – по 12.

Нагадаємо, в липні цього року житомирські бійці взяли участь у спортивних тестуваннях у Києві напередодні Національних Ігор Нескорених.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році троє військових з Житомирської області брали участь у всеукраїнських «Іграх Нескорених». У 2018 році військові Євген Поплавський та Вадим Зябліцев представляли Житомирську область на відборі до національної збірної у Києві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ігри Нескорених військовий АТО  
Матеріали по темі