Фоторепортаж

​Як на житомирській Крошні роблять «Європейський сквер» за 1,4 млн грн з бюджету участі. Фоторепортаж

11 September 2019, 15:11

У Житомирі на Покровській, 131, навпроти Церкви Покрови Божої Матері, розпочалися роботи з реконструкції занедбаного скверу. Там реалізовують проєкт минулорічного бюджету участі «Європейський сквер на Крошні».

11 вересня на території фруктового саду працює кілька робітників. Вони окреслили коло, яке викладуть плиткою, та засипали щебенем майбутні доріжки. Дерева не чіпають. У сквері мають бути охайні доріжки з бруківки, спортивний майданчик та велика інсталяція – многогранник, що світиться (згідно з описом проєкту на сайті бюджету участі).

Авторка проєкту – Анна Ракович, вартість реалізації – 1,5 млн грн. На Prozorro знаходимо дані про компанію, яка виконує роботи – це житомирське ТОВ «Комфорт-Буд». Вартість послуг дещо нижча - 1,37 мільйона. Замовник реконструкції – управління капітального будівництва Житомирської міськради, яке без торгів уклало з компанією договір. Сквер мають побудувати до 30 вересня 2019 року.

Нагадаємо, ТОВ «Управляюча компанія «Комфорт-Буд» зареєстрована в січні 2016 року, займається комплексним обслуговуванням об’єктів. Її керівник — Балакішієв Станіслав Закірович. За 9,5 млн грн фірма завершує будівництво спортзалу в житомирській школі №10 та програла в тендері на 18 млн грн з реконструкції набережної у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2019 стало відомо, що «Європейський сквер на Крошні» визнали переможцем серед 8 великих проєктів, натомість зі списку видалили «Музей каменю Житомирщини» автора Миколи Кропивницького. У вересні 2019 ще один проєкт бюджету участі-2018 «Зелений лабіринт» у житомирському парку почав всихати, але досі офіційно не відкритий.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер Європейський сквер Крошня бюджет участі  
Матеріали по темі