Місто

​До Дня міста на Новому бульварі в Житомирі відкриється гастро-фестиваль: бургери, устриці, страви на грилі та смаколики

12 September 2019, 09:35

З 13 по 15 вересня 2019 року житомиряни відзначатимуть День міста, і увесь цей час біля фонтану на Новому бульварі працюватиме зона фудкорту – традиційний Gastro-фестиваль зі стравами на грилі, делікатесами, слабоалкогольними та освіжаючими напоями.

Gastro-фестиваль гостинно запрошує житомирян відвідати намети зі смачними ароматними стравами, як от хотдоги, бургери, шаурма, шашлик, овочі та риба на грилі, плов, домашні чіпси, устриці та інші делікатеси, які так смакують на свіжому повітрі.

Тут також можна буде поласувати смаженими ковбасками з духмяною шкіркою, картоплею по-селянськи, придбати авторські сири та копчену рибу власного виробництва.

З напоїв – домашні вина, ароматний глінтвейн та охолоджуючі фруктові напої.

Відвідувачам з дітьми організатори Gastro-фестивалю пропонують цікаву розважальну програму на Новому бульварі: дитячий майданчик, атракціони, солодощі та фотозони.

«Ми вже не вперше організовуємо гастрофестиваль на Новому бульварі, намагаючись догодити найвибагливішим гостям. Це буде «найсмачніша» локація до Дня міста, де можна буде не тільки смачно перекусити, а й відпочити за столиками та забезпечити розвагами дітей», - кажуть організатори.

Нагадаємо, на День міста в Житомирі пропонується цікава розважальна програма з концертами та виступами відомих артистів.


Житомир.info

Фото з минулорічних гастрофестів:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гастро-фестиваль Інформбюро День міста  
Матеріали по темі