Події

​На Вінниччині КОРД затримав банду бердичівлян, яких підозрюють у крадіжках мідних дротів «Укрзалізниці» в кількох областях

13 September 2019, 10:15

У Немирові Вінницької області поліцейські затримали злочинну групу з трьох бердичівлян, яка вчиняла крадіжки мідного дроту з об’єктів Укрзалізниці.

Про це 12 вересня повідомила пресслужба ГУНП у Вінницькій області.

«Працівники управління карного розшуку обласного главку спільно з слідчими-детективами та бійцями спецпідрозділу КОРД затримали злочинну групу з трьох осіб, яка викрадала тролейні мідні дроти живлення кранів з об’єктів Укрзалізниці. Зловмисників затримали в м. Немирів. Наразі поліція перевіряє підозрюваних на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території країни», - йдеться у повідомленні.

11 вересня у м. Немирів працівники поліції зупинили автомобіль «Опель Омега», на якому, за оперативною інформацією, пересувались підозрювані у вчиненні крадіжки мідних дротів з бетонних опор Укрзалізниці у Черкаській області.

В іномарці знаходились троє осіб. Під час огляду автомобіля поліцейські виявили порізані дроти, щіпці та пневматичні ножиці.

За словами начальника управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрія Дамзіна, затриманими виявились жителі м. Бердичів Житомирської області віком 32, 52 та 26 років. Усі вони раніше судимі за майнові злочини.

«Наразі зловмисники затримані в процесуальному порядку та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення їм про підозру та обранні міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Як з’ясувалось, затримані причетні до вчинення понад 20 аналогічних злочинів на території інших областей. Слідчим управляння відкрито кримінальне проводження відповідно до ч.4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Такий злочин карається ув’язненням терміном до 8 років», - повідомили у вінницькій поліції.

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2019 на мосту біля залізничного вокзалу в Житомирі затримали жителя Івано-Франківщини, який тікав з краденим телефоном.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка дріт крадій  
Матеріали по темі