Влада

Житомирська поліція розслідує справу про можливу підробку документів щодо керівництва ТТУ

13 September 2019, 11:03

Богунський районний суд м.Житомира погодив слідчим доступ до документів комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» та приватного нотаріуса Олега Горая в рамках розслідування справи про підробку документів (ч. 1 ст. 358 КК України).

Відповідні ухвали суду від 3 вересня 2019 року оприлюднені в Єдиному державному реєстрі судових рішень 6 вересня.

«У клопотанні вказано, що в провадженні слідчого відділу Житомирського відділу поліції ГУ Національної поліції в Житомирській області перебувають матеріали кримінального провадження, відомості про яке внесено Житомирською місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019060020003556 від 20.08.2019 року щодо можливого підроблення офіційних документів, на підставі яких в подальшому приватним нотаріусом Житомирського міського нотаріального округу Гораєм Олегом Станіславовичем було внесено зміни до Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», - йдеться у матеріалах суду.

Нижче – скріншот з ухвали суду, якою до 3 жовтня 2019 року надано доступ до наказів КП «ЖТТУ», розпоряджень мера та інших документів, що стосуються відсторонення Євгенія Демчика від здійснення повноважень начальника ТТУ на час проведення службового розслідування та призначення на посаду виконуючого обов`язки начальника вказаного підприємства заступника начальника, депутата міської ради Максима Манухіна.

Також до 3 жовтня суд надав доступ до повного пакету оригіналів документів, що стосуються внесення 25.07.2019 року приватним нотаріусом Житомирського міського нотаріального округу Гораєм О.С. змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

У складі осіб, яким надано доступ до документів, є Віталій Дубчак – син близького товариша Демчика Віктора Дубчака, який активно критикує міську владу у власних блогах та більш відомий в соціальних мережах як «Вера Иванчук», «Виктор Степанович», «Валерий Шатунов» тощо.

Нагадаємо, 22 серпня 2019 року стало відомо, що з начальником КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Євгенієм Демчиком розривають контракт: про це написав сам Демчик, а згодом інформацію підтвердив мер Житомира. З 24 серпня обов’язки начальника ТТУ виконує Максим Манухін.

Як повідомляв Житомир.info, Євгеній Демчик очолив ТТУ 10 вересня 2018 року. В лютому 2019 він отримав догану від мера Житомира, а в травні 2019 – другу догану. Зараз Корольовський районний суд розглядає два позови Євгенія Демчика до мера Житомира Сергія Сухомлина та Житомирської міської ради про визнання протиправними та скасування розпоряджень щодо дисциплінарного стягнення. 23 липня 2019 року мер підписав розпорядження про відсторонення від посади керівника Житомирського ТТУ Євгенія Демчика, аби той не заважав проведенню перевірки роботи підприємства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд ТТУ Демчик Горай  
Матеріали по темі