Фоторепортаж

​Житомир почав відзначати свій день народження. Фоторепортаж

14 September 2019, 13:28

14 вересня Житомир святкує свій 1135-й день народження. Цього для головні святкові локації розмістилися на вулиці Михайлівській, майдані імені Сергія Корольова, Новому бульварі, майдані Соборному, Замковій горі та на майданчику біля водонапірної вежі, де проходить фестиваль «Житомирська вежа – 2019».

Святково прикрашена Михайлівська запрошує ознайомитися з виставкою книг, значків, способами порятунку та «фотосушкою». На Європейському майдані, на розі вулиць Михайлівської та Лятошинського, монтують сцену, де 15 вересня пройде концертна програма "З днем народження, Житомир!" та виступить український композитор, піаніст-віртуоз, володар Голлівудської премії імпровізаторів Євген Хмара.

Біля кінотеатру «Жовтень» розпочав роботу комплекс атракціонів, поряд працює виставково-ярмаркова зона, а вздовж Нового бульвару розмістився фудкорт.

Соборний майдан поки напівпорожній, поки тут гучно грає музика і тривають репетиції військових оркестрів, яких має бути аж 16 з усієї України. О 15.30 вони ходою пройдуть від стадіону "Спартак Арена" до Соборного майдану, де о 16.00 розпочнеться фестиваль військових духових оркестрів "Ми єдині!".

О 12 години біля водонапірної вежі розпочався фестиваль нацменшин «Житомирська вежа – 2019», який триватиме до 16 години. Тут виступають естрадні та народні виконавці, музиканти, хореографічні колективи й майстри художнього слова.

Нагадаємо, також о 16 годині на Замковій горі відбудеться перше спортивно-кулінарне шоу "Спортивна кухня" від відомого українського кухаря Олега Ковальчука. Святкування Дня міста завершиться о 20 годині концертом гуртів «КАZКА» та «Цвіт кульбаби» на майдані Соборному. Загальні видатки на проведення заходів до Дня міста склали 970 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, для проведення заходів з відзначення Дня міста в Житомирі з 13 до ранку 15 вересня перекрили Соборний майдан, автотранспорт об’їжджає по прилеглих вулицях. Увечері 13 вересня на Соборному проходила репетиція колективів, а на Театральній, Великій та Малій Бердичівській вулицях утворилися затори.

План заходів до Дня Житомира:


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День міста план заходів  
Матеріали по темі