Події

​На дорозі в Житомирській області легковик наштрикнувся на відбійник і згорів ущент

16 September 2019, 17:03

На 136-му кілометрі траси Київ – Ковель - Ягодин в Коростенському районі Житомирської області відбійник пронизав автомобіль Peugeot, який загорівся після удару, а водій дивом уцілів.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі управління патрульної поліції в Житомирській області і надали знімки з місця події.

Як виявилося, патрульні поліцейські стали випадковими свідками автопригоди, яка трапилася близько 15-ї години 15 вересня. Вони патрулювали трасу і ще здалека помітили палаюче авто, яке пронизало відбійник. Під’їхавши ближче, вони побачили розгубленого водія, в якого була порізана щока і побитий лоб. Він єдиний їхав в автомобілі й перебував у стані шоку.

«Чоловік повідомив патрульним, що виїхав на зустрічну смугу і пронизав відбійник, після чого його авто, заправлене 60 літрами газу, почало горіти. Для водія викликали «швидку», яка забрала його до коростенської лікарні. Патрульні забезпечували безпеку руху, на місці події працювали слідчі Коростенського відділу поліції», - поінформувала Житомир.info старший інспектор управління патрульної поліції у Житомирській області Тетяна Носадчук.

Нагадаємо, за минулий тиждень у Житомирській області сталося 126 ДТП, кожна третя – з постраждалими.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня 2019 неподалік Житомирської міської гуманітарної гімназії № 23 на вулиці Бориса Лятошинського легковик збив жінку, а 15 вересня на розі проспекту Незалежності та вулиці Івана Мазепи в Житомирі маршрутка збила мотоцикліста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія відбійник  
Матеріали по темі