Місто

​У День Житомира співробітники «Кромберг енд Шуберт» змагались у 4-му корпоративному турнірі з футболу

17 September 2019, 09:29

У День Житомира, 14 вересня, стартував мініфутбольний корпоративний турнір компанії «Кромберг енд Шуберт Україна». Упродовж двох днів команди із Житомира та Луцька змагались за кубок та золоті медалі турніру. Подібні змагання проходять далеко не вперше — це вже четвертий футбольний корпоративний турнір.

«Подібні змагання, подібні турніри є надзвичайно корисними. Адже футбол — це не просто цікава гра, він формує в людей силу волі, характер і жагу та бажання перемагати як у житті, так і в грі. А також він є інструментом, який формує корпоративний дух та корпоративну культуру підприємства. А також він є мотиваційним елементом в житті нашого підприємства», — розповідає керівник відділу логістики компанії «Кромберг енд Шуберт Житомир» Наталія Чумак.


Житомирщина переживає справжній футбольний та футзальний бум, — розповідає голова Житомирської обласної асоціації футзалу Віктор Таран, який привітав учасників змагань під час офіційного відкриття турніру. За його словами, майже 30% команд, які беруть участь у чемпіонатах області та міста, — це команди комерційних підприємств.

«Сьогодні це вже четвертий корпоративний турнір компанії Кромберг енд Шуберт. Питання в тому, що загалом футзальний і футбольний бум відбувається в країні, в регіоні. І ми в Житомирі дійсно спостерігаємо, що є багато команд, які хочуть грати, які люблять цей вид спорту, і тому такі корпоративні турніри — це одна зі складових цього руху», — каже Віктор Таран.

Перед початком турніру вихованці та тренери футбольного клубу Фенікс, які здобули перемогу в турнірі у столиці, зробили приємний сюрприз меценатам із компанії «Кромберг енд Шуберт Житомир»

«На знак подяки за допомогу нашому футбольному клубу «Фенікс» ми вирішили передати вам наш чемпіонський кубок, який ми виграли завдяки підтримці компанії Кромберг енд Шуберт. Щоб ви завжди могли подивитися і насолодитися вашими добрими справами», — сказав старший тренер футбольного клубу «Фенікс» Юрій Марков.

Впродовж двох днів команди змагались за головний кубок турніру. У фінальному матчі зійшлись два кращих колективи. Остаточну крапку спортсменам вдалось поставити лише у серії післяматчевих пенальті, які й визначили чемпіона — луцьку команду «Kroshu Stars».

«Я вже третій раз беру участь в турнірі, то це об’єднує, я вам скажу. Ми вже третій рік приїжджаємо сюди, Житомир приїжджає до нас. Нові знайомства, нові друзі. Дуже класно. Я не знаю, якби частіше ці змагання влаштовували, то ми б частіше приїздили», - розповів капітан команди «Kroshu Stars» Сергій Ціхоцький.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг мініфутбол  
Матеріали по темі