Влада

​Житомирські патріоти продовжують обурюватися акцією з райдужними прапорами в День державного стяга

17 September 2019, 10:46

Акція захисників ЛГБТ на житомирській Михайлівській у День державного прапора, 23 серпня – це провокація.

Про це заявив під час виступу на сесії Житомирської міської ради 17 вересня колишній боєць батальйону «Азов» Михайло Сліпченко.

«У Житомирі 23 серпня були проведені заходи до Дня прапора і, в принципі, було все нормально, ми разом з матерями загиблих йшли вулицею Михайлівською до Алеї слави. Але 23 серпня о 17:30 на Михайлівській відбулася трохи інша акція, яку організували депутат міської ради Влад Пучич та членкиня виконкому Вера Гринишина для пропаганди ЛГБТ. І була створена ситуація, коли відбувся конфлікт між патріотами та учасниками акції. Це провокація, коли в День прапора представники поліції «крутять» бійців полку «Азов», добровольців, патріотів. І ще не відомо, хто замовник цієї акції», - заявив Михайло Сліпченко.

Депутат Владислав Пучич намагався нагадати, що передувало акції, та пояснити, що акція була на захист дитини, на яку тиснули чоловіки за «райдужний» прапор. Втім, «активісти» постійно його перебивали, викрикуючи звинувачення.

Михайло Сліпченко наполягав, що в День державного прапора проводити такі акції неприпустимо.

Нагадаємо, 23 серпня 2019 року на Михайлівській у Житомирі кілька чоловіків відібрали у 13-річних дівчат «райдужний» прапор і виклали відео у соцмережі. Скандальне відео набуло розголосу і вже надвечір було анонсовано про проведення в місті акції «Всі люди рівні», покликаної нагадати про рівні можливості та право на вільний вибір, а також підтримати дівчат та їхніх батьків.

Як повідомляв Житомир.info, акція «Всі люди рівні» у Житомирі 23 серпня розпочалася з сутички між прихильниками та опонентами. На Михайлівську прийшов і Богдан Фещенко, який опублікував на своїй сторінці у соцмережі відео інциденту з дівчатами-підлітками. Під час «дискусії» він неодноразово вигукував образи на адресу члена виконкому Віри Гринишиної, яка є однією з організаторів акції, депутата міської ради Владислава Пучича та його дружини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: акція ЛГБТ прапор міськрада сесія  
Матеріали по темі