Влада

​Мер Житомира запропонував начальнику управління транспорту та своєму заступнику Ткачуку написати заяви на звільнення

17 September 2019, 10:58

Мер Житомира Сергій Сухомлин запропонував начальнику управління транспорту і зв’язку Костянтину Підпокровному та заступнику мера з питань транспорту Дмитру Ткачуку написати заяви на звільнення.

Приводом стало невирішене питання про пільгове перевезення в маршрутках інвалідів ІІ групи. Начальник управління транспорту пояснив причину.

«Основне питання – відшкодування пільгового перевезення. До цього питання перевезення пільговиків цієї категорії вирішене не буде. В день підвищення вартості проїзду це питання буде вирішене», - сказав Костянтин Підпокровний.

Мер Сергій Сухомлин заявив, що такі умови перевізників – це шантаж, і запропонував двом підлеглим звільнитися.

«Це – шантаж, я чекаю від вас обох (начальник управління транспортну та профільний заступник мера – ред..) заяви на звільнення. У інвалідів ІІ групи є законне право на пільги, в управління і заступника є законні важелі впливу на перевізників. На виконкомі обіцяли «зробимо», і ніхто не казав про відсутність важелів впливу», - заявив Сергій Сухомлин.


Нагадаємо, Костянтина Підпокровного міський голова призначив начальником управління транспорту і зв’язку міської ради у квітні 2019-го й одразу встановив йому надбавку за вислугу років. До нього управління очолював Михайло Грищук.

За призначення Дмитра Ткачука заступником міського голови депутати проголосували на сесії 30 листопада 2015 року. У 2017 році Дмитра Ткачука збирались звільнити з посади заступника, однак погоджувальна рада не погодилась поміняти його на запропонованого раніше начальника управління Укртрансбезпеки у Житомирській області Юрія Осіпова, і дала посадовцеві час, аби завершити розпочаті реформи у транспортній галузі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ткачук Підпокровний звільнення сесія міськрада  
Матеріали по темі