Місто

​Через масштабну аварію водогону частина Житомира без води, у центрі знижений тиск

17 September 2019, 11:58

На вулиці Чуднівській у Житомирі велика аварія на водогоні, у зв’язку з чим кілька мікрорайонів залишились без водопостачання, а в центрі можливе зниження напору.

Про це 17 вересня повідомив сайт КП «Житомирводоканал».

«Для ліквідації наслідків масштабної аварії на трубопроводі, що пролягає по вул. Чуднівській, тимчасово призупинене водопостачання районів Мальованки, Корбутівки до вул. Старочуднівської, від вул. Чуднівської, 12 до вул. Чуднівської, 135, до вул. М. Бердичівської, Адмірала Щасного, М. Лисенка, Любарської, Пушкінської, Лєрмонтова і до прилеглих провулків. У зв'язку із аварією можливе зниження тиску подачі води у центрі міста», - поінформував водоканал.

На підприємстві просять вибачення за тимчасові незручності та запевняють, що бригада водоканалу робитиме все можливе, щоб якомога швидше ліквідувати наслідки пошкодження трубопроводу.

За іншим повідомленням, 17 вересня працівники водоканалу проводять ремонтні роботи за такими адресами:

- вул. Степана Бандери, 18 (тимчасово буде призупинене водопостачання);
- вул. Шевченка, 107 (тимчасово буде призупинене водопостачання);
- вул. Поліська, 22 (тимчасово буде призупинене водопостачання);
- вул. Чуднівська, 34 б (буде тимчасово призупинене водопостачання від вул. Чуднівська, 12 до вул. Чуднівська, 92);
- пр-кт Миру, 11;
- вул. Б. Тена, 39;
- пр-кт Миру, 69;
- БОС 1/127.

Нагадаємо, 22 серпня 2019 житомирський водоканал повідомив про ремонтні роботи на насосній станції «Крошня», через що довелось тимчасово припинити водопостачання мікрорайону.

Як повідомляв Житомир.info, 20 серпня 2019 року під час ефіру програми «Діалоги» директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін розповів, чи буде для споживачів проводитись перерахунок оплати за послуги водопостачання в разі отримання води неналежної якості, а також пояснив, чиїм коштом проводиться повірка лічильників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал відключення  
Матеріали по темі