Фоторепортаж

​Зізнання мовою жестів, «поліція діалогу» та численні гості на сесії Житомирської міськради. Фоторепортаж

17 September 2019, 13:00

17 вересня розпочалася чергова 53-я сесія Житомирської міської ради, у порядку денному якої було 72 питання. Почалася вона з фрази «Ми вас любимо» мовою жестів від представників місцевого УТОГу, які влаштували флешмоб до Міжнародного дня жестової мови.

Далі заслухали батьків учнів Житомирської міської гуманітарної гімназії №23 імені Михайла Очерета, які просять реконструювати старий аварійний корпус, бо діти навчаються в три зміни, та колишнього бійця «Азову» Михайла Сліпченка, який назвав акцію захисників ЛГБТ на житомирській Михайлівській у День державного прапора провокацією.

Депутати проголосували за виділення члену Нацзбірної України з триатлону Юлії Єлістратовій 150 тисяч гривень на участь у міжнародних змаганнях та відмовили керуючому Житомирською єпархією УПЦ МП, митрополиту Никодиму в наданні дозволу на розроблення технічної документації з землеустрою на 30 соток землі на Подолі.

Мер Житомира Сергій Сухомлин запропонував начальнику управління транспорту і зв’язку Костянтину Підпокровному та заступнику мера з питань транспорту Дмитру Ткачуку написати заяви на звільнення.

На сесії присутня «поліція діалогу» з відповідними написами на одязі. Станом на 12.45 сесія міськради ще триває, в залі присутні 34 депутати з 42.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фоторепортаж сесія міськрада  
Матеріали по темі