Суспільство

​Ювенальна превенція Житомирської області передала до суду матеріали ще на сотню батьків, які не справляються з обов’язками

18 September 2019, 09:31

За два тижні вересня ювенальна превенція Житомирської області відвідала 165 «критичних» сімей та склала 110 протоколів за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Інформацію про це та фото «дитяча» поліція виклала на своїй фесбук-сторінці 17 вересня.

«Упродовж двох неділь вересня інспекторами ювенальної превенції області відвідано за місцем проживання понад 165 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах і мають на вихованні дітей. З батьками проведено профілактичну роботу щодо належного виконання своїх батьківських обов’язків, забезпечення відвідування дітьми навчальних закладів. На 110 батьків складено адміністративні протоколи за неналежне виконання своїх обов’язків, матеріали направлено до суду для прийняття рішення», - інформує ювенальна превенція.

Санкція статті передбачає штраф для го­ре-бать­ків від 850 до 1700 гри­вень, а як­що пов­торно про­тя­гом ро­ку, то від 1700 до 5100 гри­вень, — нагадує «дитяча» поліція.


Нагадаємо, в липні 2019 року в Житомирській області на недбайливих батьків склали 155 адміністративних протоколів.

Як повідомляв Житомир.info, матір та дядька дітей, які в серпні 2019 сортували пляшки в пункті прийому склотари у Житомирі, притягнули до адмінвідповідальності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ювенальна превенція недогляд дитина  
Матеріали по темі