Місто

​На баланс житомирської спортшколи передали нові футбольні поля, а КП «Парк» – «зелений лабіринт»

18 September 2019, 13:24

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради передало кілька нових об’єктів та виконані роботи на баланс комунальних підприємств міста. Так, нові спортмайданчики віддали на баланс Міського культурно-спортивного центру та СДЮСШ «Полісся», «зелений лабіринт» - на баланс КП «Парк», а інтернет-бібліотеку «Велес» та сценічний майданчик «Натхнення», що на Польському бульварі, – КП «Зеленбуд».

Таке рішення було прийнято виконавчим комітетом 18 вересня.

Начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов доповів, що згідно з проєктом рішення виконкому з балансу УКБ передається на баланс:

  • Міського культурно-спортивного центру ЖМР виконані роботи по об’єкту – реконструкція спортивного майданчика за адресою вул. Героїв Десантників, 11;
  • СДЮСШ «Полісся» - чотири спортивні майданчики: Вітрука, 31, Отаманів Соколовських, 7, Бориса Тена, 100-102, Польський бульвар, 13;
  • КП «Парк» - реконструкцію території благоустрою з облаштуванням «Зеленого лабіринту»;
  • початкової спеціалізованої мистецької школи №3 виконані роботи по капітальному ремонту будівлі музичної школи №3;
  • КП «УАШ» виконані роботи з реконструкції і облаштування зупинки громадського транспорту за адресою вул. Бориса Тена, 102;
  • КП «Зеленбуд» - виконані роботи з реконструкції благоустрою і облаштуванням Еко-скверу на Старому бульварі; облаштування громадської інтернет-бібліотеки «Велесова книга» на Польському бульварі; благоустрій і облаштування вуличного сценічного майданчика «Натхнення» на Польському бульварі.

Заступник міського голови Світлана Ольшанська запропонувала додати до даного рішення правку і вказати певні терміни, впродовж яких мають бути підписані акти прийому-передачі.

«У нас є багато прийнятих рішень про передачу на баланс, однак на ділі акти прийому-передачі не підписуються досить тривалий час. Затягується час, не можуть дійти певної згоди і т.д. А об’єкти фактично залишаються без балансоутримувача, який би їх доглядав. Тому пропоную в даному рішенні прописати, що акти прийому-передачі мають бути прийняті в місячний термін», - внесла свою пропозицію заступник міського голови Світлана Ольшанська.

Дану пропозицію члени виконкому назвали слушною і підтримали одноголосно.

Нагадаємо, 18 вересня відбулось засідання виконавчого комітету, у складі якого відтепер лише 10 членів «за посадами».

Як повідомляв Житомир.info, «Зелений лабіринт» в житомирському парку вже почав всихати через відсутність поливу, проте даний об’єкт досі офіційно не відкритий.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УКБ лабіринт спортмайданчик  
Матеріали по темі