Події

​На двох житомирських перехрестях, мокрих від дощу, зіштовхнулися легковики

18 September 2019, 16:48

По обіді 18 вересня на двох житомирських перехрестях зіткнулися легковики.

Про ДТП Житомир.info повідомили в одній з диспетчерських служб таксі нашого міста.

Одна з них трапилася на Покровській, неподалік агроколеджу, інша – на перехресті Велика Бердичівська – Шевченка. В обох випадках мають місце незначні пошкодження автомобілів. Варто відзначити, що цього дня кілька разів пройшов короткочасний дощ.

Чи є потерпілі, цікавимося у пресслужбі патрульної поліції.

«Повідомлення про ДТП на Покровській у Житомирі 18 вересня надійшло о 13.30. Попередньо, водій автомобіля Opel, 1973 року народження, виїжджаючи з двору будинку №125 на вулиці Покровській, не надав перевагу в русі й допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ. Потерпілих немає, автомобілі отримали механічні ушкодження», - розповіла старший інспектор УПП в Житомирській області Тетяна Носадчук.

Інша автопригода трапилася дещо пізніше, на щастя, теж без потерпілих. Дані про неї до диспетчерської служби поліції не надходили. Водії, вочевидь, розібралися самі.

Нагадаємо, 16 вересня 2019 на Параджанова у Житомирі BMW намагався обминути собаку та в’їхав у стовп, двоє дорослих та дворічна дитина потрапили до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня 2019 на трасі в Житомирській області відбійник пронизав автомобіль Peugeot, який загорівся після удару, а водій дивом уцілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія потерпілий  
Матеріали по темі