Фоторепортаж

​Який вигляд має житомирська набережна, першу чергу реконструкції якої планували завершити до вересня. Фоторепортаж

18 September 2019, 17:51

Першу чергу капремонту набережної річки Тетерів у житомирському парку, яку розпочали реалізовувати в березні 2019, планували завершити до 1 вересня.

Проте вже наприкінці липня замовник – управління капітального будівництва – повідомляв про сумніви щодо того, чи вдасться вкластися у визначені контрактом терміни, і керівник управління натякав на можливість, за потреби, подовжити строк виконання робіт. На той момент на набережній вже закінчували реконструкцію альтанок та монтаж освітлення. Також на завершальному етапі перебували роботи по вкладанню тротуарної плитки на доріжках та сходах, що вели до альтанок.

18 вересня фотограф Житомир.info прогулялася житомирською набережною, аби показати містянам, що вже встигли зробити та як, власне, йдуть справи в реалізації масштабного проєкту.

Нагадаємо, у середині червня 2019 року підрядники розповіли та показали, як проходить реконструкція набережної в житомирському парку.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці жовтня 2018 року мер Житомира Сергій Сухомлин анонсував проєкт реконструкції набережної річки Тетерів у парку імені Гагаріна, який реалізують за кошти Європейського Союзу.

У грудні 2018 року управління капітального будівництва Житомирської міськради уклало договір з переможцем торгів ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит», яке зобов’язалось здійснити реконструкцію набережної (І черга) за 16,4 млн грн.

В січні 2019 року в інтерв’ю мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, що заплановані роботи на набережній у Житомирі переможець тендеру «Фаворит ОПТ» має завершити до 1 вересня поточного року.

Розпочались роботи по реконструкції набережної у березні 2019 з розчищання чагарників та зрізання дерев. Фоторепортаж тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: набережна реконструкція парк  
Матеріали по темі