Події

​На перехресті у Житомирі поліцейський Toyota Prius зіштовхнувся з маршруткою (доповнено)

18 September 2019, 18:11

18 вересня на перехресті вулиць Лесі Українки та Небесної сотні у Житомирі трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля патрульної поліції.

Про це близько 17.30 Житомир.info повідомив читач, який надіслав фото з місця події.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info інформацію про ДТП підтвердили.

«Дорожньо-транспортна пригода трапилась близько 17.15 на перехресті вулиць Лесі Українки та Небесної сотні. ДТП за участі двох транспортних засобів – нашого спецавтомобіля Toyota Prius та маршрутного автобуса. Наразі це вся інформація, якою я володію», - повідомила о 18.00 журналісту Житомир.info старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Близько 18.40 на сторінці патрульної поліції Житомирської області у фейсбук з'явився допис з інформацією про те, що стосовно патрульного поліцейського був складений адмінпротокол та вилучено посвідчення водія. Окрім того, з приводу даної події ініційовано службове розслідування.

«18 вересня, о 17:10 під, під час проїзду перехрестя вулиць Лесі Українки та Покровської відбулась дорожньо-транспортна пригода за участі службового автомобіля поліції та маршрутного автобуса. В результаті ДТП потерпілих осіб немає, транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Відносно патрульного поліцейського складено адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП, вилучено посвідчення водія та ініційовано службове розслідування», - йдеться в дописі.


Нагадаємо, по обіді 18 вересня на двох мокрих від дощу житомирських перехрестях зіштовхнулися легковики.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 19 липня біля управління поліції на Крошні у Житомирі трапилась ДТП за участі патрульного автомобіля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП патрульний Prius  
Матеріали по темі