Події

Опівночі в Житомирській області від зіткнення двох фур одна з вантажівок вилетіла в кювет, водій потрапив у лікарню

19 September 2019, 09:43

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області зіштовхнулися дві фури. Дорожньо-транспортна пригода трапилась на автошляху в напрямку Києва, за коростишівською об'їзною.

Про це вранці 19 вересня Житомир.info повідомив читач Микола, який проїжджав повз місце аварії. Чоловік надіслав до редакції відео з місця ДТП.

За словами читача, станом на 8 ранку, на місці події працює автокран, яким намагаються підняти металевий напівпричіп, що знаходиться в кюветі. В іншій вантажівці, що стоїть на обочині, перевозили яблука і частина з них розсипалась по дорозі. Одна зі смуг руху в напрямку Києва – вільна, тому, за словами Миколи, затору немає.


Відео читача

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info підтвердили інформацію про дану ДТП, додавши, що в даній аварії є потерпілі.

«ДТП з потерпілими на автодорозі Київ-Чоп, 101 км. Водій 1965 року народження, керуючи транспортним засобом Scania, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на транспортний засіб Renault Magnum з напівпричепом. В наслідок аварії водій Scania отримав тілесні ушкодження: забій грудної клітини. Його забрала швидка допомога і доставила до райлікарні Коростишева. На місці ДТП працюють співробітники ДСНС, поліція. Наші працівники забезпечують безпеку руху на місці події», - розповіла старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

За її словами, дорожньо-транспортна пригода трапилась майже о півночі.

«Інформація про ДТП надійшла о 00.12 19 вересня», - уточнили в патрульній поліції.

Згодом у пресслужбі ГУНП в області повідомили подробиці ДТП.

"За попередньою інформацією, близько півночі 54-річний водій вантажівки «Scania R420», рухаючись у напрямку міста Києва, не впорався з керуванням та в’їхав у «Renault Magnum 440». Керманич останньої припаркував вантажівку на узбіччі дороги з виступом на проїзну частину та увімкненим аварійним сигналом. Як з’ясувалося згодом, причиною зупинки стало пошкоджене колесо транспортного засобу. Унаслідок ДТП вантажівка «Scania R420» перевернулася та загорілася. Вогонь було ліквідовано до приїзду служби МНС. ЇЇ водій отримав травми, після чого його було госпіталізовано до реанімаційного відділення районної лікарні", - повідомили в ГУНП в області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП фура  
Матеріали по темі