Місто

​У Житомирі планують капітально відремонтувати дорогу від майдану Соборного до гідропарку: замовили проєкти майже за 1 млн грн

19 September 2019, 12:21

У Житомирі вже почали готуватися до капремонту міських вулиць, які ведуть до гідропарку: Леха Качинського та Чуднівської.

Так, 16 вересня управління капітального будівництва Житомирської міської ради замовило проведення проєктних та вишукувальних робіт для проведення капітального ремонту дорожнього покриття вулиці Чуднівської та вулиці Леха Качинського.

Обидва проєкти буде виконувати ФОП Пославський О.А. За проєкт по капремоту вулиці Леха Качинського мають сплатити 195,397 тис. грн, а за проєкт по капремонту вулиці Чуднівської – 743,869 тис. грн. Таким чином на проєктну документацію витратять 939,266 тис. грн. За умовами обох договорів, роботи мають бути готові до середини листопада 2019 року.

Нагадаємо, на початку серпня про плани на ремонт дороги до гідропарку говорив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Ми зараз ще робимо проєкт по вулицях Чуднівська та вулиці Леха Качинського, це від Собору до гідропарку. Тут вже мова йде про кошти та терміни виконання. Ми вели перемовини з ПП «Автомагістраль», вони готові деяку частину робіт зробити у борг, щоб місто могло розрахуватися наступного року» – розповів 5 серпня Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, ПП «Автомагістраль» виграла тендер і продовжуватиме ремонтувати Велику Бердичівську на ділянці від Старого бульвару до вулиці Довженка, проте вже не цього року, а наступного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер УКБ проєкт ремонт асфальт Чуднівська  
Матеріали по темі