Здоров'я

​Реабілітація після інфаркту та інсульту – запорука швидкого одужання

23 September 2019, 10:49

Біль показує, що наш організм потребує допомоги. Прибираючи біль знеболюючими, ми усуваємо сигнал, який вказує нам напрямок руху до одужання. Реабілітація після інфарктів та інсультів – невід’ємна частина швидкого одужання та повернення до активного та звичного способу життя.

Головне завдання лікарів центру – усунути причини хвороби та болю. Ми використовуємо сучасні методики лікування, ефективність яких науково доведена.

Окрім лікування наслідків травм та хвороб, ми проводимо також відновлювані та реабілітаційні програми:

Для спортсменів ми проводимо реабілітацію опорно-рухового апарату, лікуванням різних травм, пошкоджень і захворювань, отриманих при заняттях спортом. Наша мета – дозволити людям, які займаються спортом, якомога швидше повернутися до занять і повсякденного життя без болю.

Після травм та операцій на суглобах. Після переломів, захворювань суглобів, хірургічного лікування травм, ортопедичних патологій, захворювань суглобів ми підбираємо комплекс вправ по відновленню фізичного здоров’я пацієнтів.

Після інсульту. Для кожного пацієнта розробляється індивідуальна програма нейрореабілітації, яка враховує всі його функціональні можливості. !Важливо пам’ятати, що найбільш ефективною буде нейрореабілітація у пацієнтів, які звернулися за допомогою в перші пів року після інсульту!

Наша команда поєднує індивідуальний підхід, турботу та сучасні підходи до лікування для вирішення проблем кожного пацієнта.

Більше можна дізнатися на нашому каналі YouTube https://youtu.be/rlVLbPXYZlEабо на сайті центру https://vidnovlennya.center/uk/

Записатися на прийом можна за телефоном 0800 305 860 або задати запитання на сторінку у Facebook https://www.facebook.com/Vidnovlennia

Завітайте до нас за адресою: м. Житомир, вул. Любарська, 4.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі