Місто

​На території ТЦ «Ринг» пройшов щорічний фестиваль Kvara Best Fest

23 September 2019, 16:20

На території торговельного комплексу «Ринг» у Житомирі 21-22 вересня відбувся щорічний фестиваль Kvara Best Fest. Танці, популярна музика, купа позитиву та тисячі відвідувачів, - у такій атмосфері проходило свято. Тут і дитячі атракціони, ярмарок, смачна кухня, виступи танцювальних шкіл та українських виконавців.

«Ми робимо це місце популярним, щоб до нас приїжджали люди, відкривали свій бізнес, веселились та купували нашу продукцію. Саме для цього щороку влаштовуємо фестиваль Kvara Best Fest. Є багато виробників, які виставляють свою продукцію в магазинах «Квара». Ми з ними давно вже партери і разом робимо бізнес, розширюємось та організовуємо таке свято для наших покупців», - розповідає власник ТЦ Ринг Годердзі Кварацхеліа.


Від такого масштабного свята відвідувачі у захваті, до того ж відзначають високий рівень організації фестивалю.

«Дуже подобається нам Kvara Best Fest, адже тут весело та цікаво. Більше б було таких фестивалів. Ми приїхали нещодавно, але чекаємо на виступ співачки Ольги Цибульської», – відповідає Тетяна.

«Сьогодні мені все подобається. Минулого року ми також приходили на концерт. Дякуємо організаторам свята, які влаштували все на найвищому рівні, адже гуляння тут на різний смак», – каже Людмила.

Відвідувачі є постійними клієнтами торговельного комплексу. Діляться: обирають "Ринг" через доступні ціни та високий сервіс.

«Перш за все, можна спокійно обрати потрібний товар. По-друге, доступні ціни і також все добре організовано і немає черг», – додає відвідувачка фестивалю.

«Ми тут недалеко живемо і нам подобається. Ціни нам підходять все, що потрібно, завжди є», – говорить Людмила.

Найдовгоочікуванішою подією свята був розіграш призів. Будь-який покупець мережі магазинів «Квара» чи торговельного комплексу «Ринг» міг безкоштовно отримати різну побутову техніку та новенький iPhone. Одним з таких щасливчиків став Денис, який отримав у подарунок пральну машину.

«Ми отримали пральну машину, і це було дуже несподівано. Я думав, що це неправда. Я просто зайшов в магазин «Квара», що на вул. Лесі Українки та придбав там хліб та ковбасу. Після написав свій номер, кинув чек в скриньку і виграв. Емоції взагалі зашкалюють», – ділиться Денис.

Завершився цьогорічний фестиваль Kvara Best Fest шаленим концертом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ринг  
Матеріали по темі