Місто

Фірма родини Розенблат за 1,5 млн грн встановить тренажери на задвірках Замкової гори в Житомирі

24 September 2019, 13:24

У дворі житомирської п’ятиповерхівки на вулиці Рильського, 5, неподалік Будинку правосуддя та Замкової гори, побудують спортивний майданчик зі штучним покриттям.

Договір на реконструкцію майданчика 23 вересня 2019 року управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало з фірмою «Фаворит ОПТ», що належить дружині колишнього народного депутата від Житомира Жанні Розенблат. Джерело фінансування — кошти місцевого бюджету, сума договору — 1 млн 414 тис. грн. На Prozorro опублікували лише звіт про укладений договір – за законодавством це дозволяється для робіт вартістю до 1,5 млн грн. Також у договорі передбачене укладання додаткової угоди.

Згідно з умовам договору, дочірнє підприємство «Фаворит ОПТ» акціонерного товариства закритого типу «Фаворит» за погодженням із замовником може залучати підрядників. У вересні-2019 фірма має виконати загальнобудівельні роботи, у жовтні – влаштувати штучне гумове покриття, а до листопада – завершити електромонтажні роботи й придбати устаткування.

Підрядник повинен розпочати роботи протягом 5 днів з дня підписання договору та завершити протягом 80 календарних днів. Терміном завершення робіт вказане 13 грудня 2019 року. Фірма має гарантувати 10-річну експлуатацію майданчика.

У коментарі Житомир.info 24 вересня начальник управління капітального будівництва міськради В’ячеслав Глазунов повідомив, що мова йде про спортивний майданчик, на якому буде близько 30 тренажерів.

За найновішими даними, дочірнє підприємство «Фаворит ОПТ» АТЗТ «Фаворит» належить дружині екснардепа від Житомира Жанні Розенблат. Керівник фірми з 2016 року — Козачок Микола Володимирович.

Нагадаємо, в грудні 2018 року управління капітального будівництва Житомирської міськради уклало договір з ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит», яке зобов’язалось здійснити реконструкцію міської набережної за 16,4 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2019 на Київській, 13 у Житомирі відкрили унікальний спортивний інклюзивний майданчик, побудований за 2,6 млн грн з державної субвенції за сприяння народного депутата від Житомира Борислава Розенблата. Майданчик також робила фірма «Фаворит ОПТ».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фаворит ОПТ майданчик Рильського  
Матеріали по темі