Влада

Мер Житомира призначив стипендії обдарованим школярам, а педагогам – премії

24 September 2019, 14:01

За інноваційну діяльність та з метою підтримки і стимулювання творчого пошуку 14 педагогам та керівникам навчальних закладів Житомира призначили по 1000 грн премії.

Відповідне розпорядження Сергій Сухомлин підписав вчора, 23 вересня, – йдеться у повідомленні на сайті міськради від 24 вересня.

«Призначити премії міського голови педагогічним працівникам та керівника дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста з виплатою грошової винагороди педагогічним працівникам, керівникам навчальних закладів за інноваційну діяльність у розмірі 1000 грн кожному», – йдеться у розпорядженні.



Також 23 вересня Сергій Сухомлин підписав розпорядження «Про виплату стипендій міського голови учням та вихованцям загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста».

«Департаменту освіти міської ради здійснити виплату стипендій міського голови переможцям загальноміського конкурсу «Обдарованість року» за 2018-2019 навчальний рік із розрахунку: 30 стипендій у розмірі 500 грн кожному на загальну суму 15000 грн згідно з додатком», – йдеться у документі.





Окрім того, 23 вересня мер підписав розпорядження «Про виплату стипендій міського голови вихованцям школи хореографічного мистецтва "Сонечко"».

«Департаменту освіти міської ради здійснити виплату стипендій міського голови вихованцям школи хореографічного мистецтва «Сонечко» у листопаді 2019 року із розрахунку: 20 стипендій у розмірі 3 000 грн кожному на загальну суму 60 000 грн згідно з додатком», – зазначено у розпорядженні.



Нагадаємо, на сесії Житомирської міськради 17 вересня 2019 року з міського бюджету виділили 1 млн 970 тис. грн на виплату премій до Дня працівника освіти людям, які працюють у школах, але не відносяться до категорії педагогічних працівників.

Як повідомляв Житомир.info, 19 липня 2019 року Житомирський міський голова підписав розпорядження про виплату грошової винагороди від 1 до 3 тисяч гривень 20-м педагогам, які або самі є переможцями різних конкурсів та змагань, або підготували учнів-переможців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: премія стипендія розпорядження педагог  
Матеріали по темі