Події

Через недопалок у селі Житомирської області сталася пожежа: хата вціліла, а господар загинув

24 September 2019, 15:50

У задимленій хаті в Радомишльському районі Житомирської області рятувальники знайшли тіло пенсіонера.

Про це 24 вересня повідомила пресслужба Управління ДСНС України у Житомирській області.

24 вересня, о 07:23, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Веприн Радомишльського району. На місце події виїхало чергове відділення 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

«По прибуттю з’ясувалося, що всередині дерев’яної оселі спостерігалося сильне задимлення. Осередок займання знаходився в одній із житлових кімнат – горів диван та підлога. В сусідній вогнеборці виявили 81-річного власника без ознак життя», – йдеться у повідомленні.

Вже о 07:53 бійці ДСНС локалізували пожежу, а ще через 7 хвилин – ліквідували. Вогнем знищено диван та 2 кв. м підлоги.

За попередньою інформацією, займання сталося через необережність під час куріння. Зі слів родичів, пенсіонер часто палив у будинку. Остаточна причина загоряння встановлюється.

Як повідомляв Житомир.info, 22 вересня 2019 року на пожежах у Житомирській області загинули двоє чоловіків: у селищі Гранітне Малинського району бійці ДСНС виявили тіло 50-річного чоловіка, який встиг вивести з хати дружину і сина, а в селі Слобідка Коростишівського району на горищі будинку люди знайшли загиблого 59-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Верпин Радомишльський район  
Матеріали по темі