Події

Двом молодикам з Житомирської області загрожує до 6 років в’язниці за пограбування перехожого у столиці

25 September 2019, 13:44

У Києві поліцейські затримали дует грабіжників: молодики з Житомирської області вдарили перехожого і забрали в нього сумку з грошима.

Про це 24 вересня повідомила пресслужба поліції Києва.

«Зловмисники вдарили чоловіка по обличчю, відібрали сумку з особистими речами та втекли. За скоєне їм загрожує до шести років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

До столичної поліції надійшло повідомлення про пограбування перехожого на бульварі Кольцова. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Начальник відділу поліції №2 Святошинського управління поліції Дмитро Сіньков розповів, що у ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили та затримали осіб, причетних до грабежу. Ними виявились 20-річний та 23-річний мешканці Житомирської області, які раніше потрапляли у поле зору правоохоронців за скоєння крадіжок.

«Ми з’ясували, що на вулиці зловмисник разом зі спільником підійшов до чоловіка. У цей момент один із них вдарив потерпілого по обличчю, а інший відібрав сумку з грошима та мобільним телефоном. Після скоєного грабіжники втекли», - додав правоохоронець.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігурантам оголошено про підозру у скоєнні злочину. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2019 року поліція затримала 43-річного жителя Житомирської області, який у центрі Києва пограбував пенсіонерку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж пограбування  
Матеріали по темі