Місто

​У житомирському парку за 3 млн грн відремонтують водовідвідні лотки, бо дощі підмивають будинки біля Тетерева

25 September 2019, 17:18

У Житомирі збираються капітально відремонтувати водовідвідні лотки вздовж річки Тетерів на території КП «Парк». Вартість робіт – майже 3 млн грн.

Про це йдеться в оголошенні від 23 вересня про намір укласти договір з ТОВ «УК «Комфорт-Буд» на 2 млн 860,4 тис. грн на проведення капремонту водовідвідних лотків у житомирському парку. Замовник послуг – управління капітального будівництва Житомирської міської ради. Джерело фінансування – кошти міського бюджету.

Закупівля здійснюється з застосуванням переговорної процедури, оскільки два попередні тендери не відбулись через відсутність достатньої кількості учасників.


Чому виникла потреба у капітальному ремонті даних конструкцій, журналісту Житомир.info розповів начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов.

«У нас є три аварійні ділянки, де зі всього парку імені Гагаріна стікає дощова вода. Там зараз є старі лотки, від яких згори вода стікає вниз у водоприймачі. Це біля «Ракушки», біля мосту і біля «Клітки» є такі лотка, які вже прийшли в непригодність і через це підмиваються будинки, що знаходяться на набережній Тетерева. Був лист від ДСНС та інших служб щодо необхідності облаштування нових водовідвідних лотків. Тож були виділені кошти на цей проєкт. Ми двічі провели тендер, проте кожного разу був лише один учасник. Зараз застосували переговорну процедуру і підписуємо угоду», - розповів В’ячеслав Глазунов.

ТОВ УК «Комфорт-Буд» - житомирська компанія, зареєстрована 19 січня 2016 року. Основним видом діяльності фірми є комплексне обслуговування об’єктів. З початку заснування керівником ТОВ УК «Комфорт-Буд» є Балакішієв Станіслав Закірович. Засновниками компанії є Сокуренко Олександр Юрійович та Тичина Наталія Дмитрівна. Розмір статутного капіталу – 1000 грн.

Як повідомляв Житомир.info, нині тривають роботи по реконструкції житомирської набережної в парку Гагаріна.

Останній фоторепортаж з житомирської набережної, першу чергу реконструкції якої планували завершити до вересня, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парк УКБ реконструкція ремонт набережна  
Матеріали по темі