Події

Дві смертельні ДТП у Коростені та районі: загинули велосипедист і водій ВАЗа

26 September 2019, 12:58

У місті Коростень Житомирської області під колесами автівки загинув велосипедист.

Про це 26 вересня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 25 вересня близько 16:20 на одній із вулиць Коростеня.

«За попередньою інформацією, 26-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, рухаючись містом, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на велосипедиста, який їхав у попутному напрямку. У результаті ДТП 62-річний керманич двоколісника отримав травми, що виявились несумісними з життям. Чоловік помер на місці пригоди», – йдеться у повідомленні.

Усі обставини події з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України досудового розслідування.

Цього ж дня, 25 вересня, о 15:40 год., смертельна ДТП сталася і в Коростеському районі на автошляху Київ – Ковель.

«Попередньо, 69-річний водій автомобіля ВАЗ-2105, рухаючись трасою у напрямку міста Ковеля, здійснював поворот ліворуч, не надав перевагу у русі автомобілю Ford Focus під керуванням 51-річного жителя Запоріжжя, у результаті чого відбулося зіткнення автівок», – інформують у поліції.

Унаслідок ДТП водій ВАЗівки від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці.

Нині поліція встановлює усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Журналісти КОРОСТЕНЬ today: уточнюють, що аварія трапилася біля заправки БНК «Сябри».

«Як повідомляють нам очевидці, зіткнулися дві легкові машини, у результаті чого одна з них опинилися на узбіччі», – йдеться у повідомленні ресурсу.

Як повідомляв Житомир.info, 25 вересня 2019 року в Малинському районі Житомирської області автомобіль служби таксі злетів у кювет, водій з травмами потрапив до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Коростень Коростенський район  
Матеріали по темі