Місто

На фасаді Житомирського міського колегіуму хочуть встановити меморіальну дошку бійцю 24-ї бригади

26 September 2019, 17:07

На будівлі міського колегіуму, який знаходиться на вул.Івана Мазепи, хочуть встановити меморіальну дошку померлому учаснику АТО Євгенію Мошківському.

Відповідний проєкт рішення виконкому 26 вересня оприлюднили на сайті міської ради.

«Громадської організації «Союз десантників Житомирської області» про надання згоди на встановлення меморіальної дошки Мошківському Євгенію Антоновичу, військовослужбовцю 24 механізованої бригади Збройних Сил України, який з 27.05.2015 по 26.07.2016 рік захищав територіальну цілісність України в зоні проведення антитерористичної операції і помер 08.01.2019 року після перенесених на фронті хвороб, на фасаді будівлі Житомирського міського колегіуму по вулиці Івана Мазепи, 18, з метою гідного вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, враховуючи згоду зазначеного вище навчального закладу на встановлення цієї дошки», - йдеться у проєкті рішення.

Виконком збирається надати дозвіл на встановлення меморіальної дошки, але до цього ГО «Союз десантників Житомирської області» має погодити її ескіз в департаменті містобудування та земельних відносин міської ради.

Нагадаємо, 8 січня 2019 року помер АТОвець Євген Мошківський, якому потрібна була операція з пересадки серця вартістю 130 тисяч доларів. Поховали бійця 24-ї бригади на військовому кладовищі у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 27 вересня 2018 року на сесії міської ради до депутатів з проханням про допомогу у зборі коштів на операцію з пересадки серця звернулася мати бійця 24-ї бригади Євгена Мошківського. Журналістам Житомир.info мати-пенсіонерка розповіла, що потрібно 130 тисяч доларів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком меморіальна дошка АТО Мошківський військовий  
Матеріали по темі